peters paniske madunivers

En blog med alt godt mad og tilbehør fra min køkkenhave, naturen og ukrudt, alt hvad der kan spises fra den danske natur. Der vil blive lavet tilbehør, kage, brød, desserter og lækker mad. Jeg elsker og prøve noget nyt og anderledes, nye smage og sammensætninger, intet er helligt, selvfølgelig med en respekt for gode råvarer. Der er alt for mange "dårlige" råvarer i Danmark, så desværre så der vil også løbende blive blogget om både de gode og dårlige råvarer.

onsdag den 27. november 2013

Dræbersneglen er kommet for og blive.....:-)

dræbersneglen er kommet for og blive....:-)
Indsendt af Unknown kl. 08.49
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Se mobilversion
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Blog-arkiv

  • ►  2015 (2)
    • ►  august (2)
  • ►  2014 (9)
    • ►  august (2)
    • ►  marts (1)
    • ►  februar (3)
    • ►  januar (3)
  • ▼  2013 (91)
    • ►  december (5)
    • ▼  november (9)
      • Dræbersneglen er kommet for og blive.....:-)
      • mandelnougat
      • Jagen på det gode krydderi: Så blev der tørret hvi...
      • Norske klejner
      • Duck N' Curry
      • Pølsebrød rigtige og lidt kompakte
      • Jagten på det gode krydderi: Hjemmelavet mild paprika
      • Slowfood pulled duck i rømerkopfen, proppet med tø...
      • jagten på det gode krydderi: paprika-paste/paprika...
    • ►  oktober (16)
    • ►  september (28)
    • ►  august (33)

Om mig

Unknown
Vis hele min profil
Simple tema. Leveret af Blogger.