peters paniske madunivers

En blog med alt godt mad og tilbehør fra min køkkenhave, naturen og ukrudt, alt hvad der kan spises fra den danske natur. Der vil blive lavet tilbehør, kage, brød, desserter og lækker mad. Jeg elsker og prøve noget nyt og anderledes, nye smage og sammensætninger, intet er helligt, selvfølgelig med en respekt for gode råvarer. Der er alt for mange "dårlige" råvarer i Danmark, så desværre så der vil også løbende blive blogget om både de gode og dårlige råvarer.

onsdag den 12. august 2015

Langtidsstegt fyldt Ribbensteg

›
Nem enkel og utrolig lækker måde og lave en anderledes ribbensteg, kræver kun lidt snilde og tid til og lave denne dejlige fyldt ribbensteg....

Peanut butter cheesecakes i glas.

›
  til ca. 4 personer. Denne helt igennen anderledes cheesecake, vil vægge glæde hos alle I serverer dem for, men en smag af milde p...
mandag den 18. august 2014

Gul græskar/squash tzatziki

›
½ liter god græsk yoghurt 10 % 4-6 fed grovhakket hvidløg 200 g. groftreven Hokkaidogræskar 1 groftreven gul squash ½-1 t...

endelig tilbage, haft mange problemer med og blogge

›
Hej alle sammen, så er bloggen tilbage igen, den har simpelthen ikke fungeret, men nu ser det ud til den virker igen og glæder mig til og li...
søndag den 2. marts 2014

Lime/appelsinkylling med oliven, mandler og kikærter

›
Her i huset elsker vi fjerkræ og det bliver brugt i køkkenet 2-3 gange om ugen, i alt fra gryderetter, til hakket kylling og så ææææælsker v...
tirsdag den 25. februar 2014

müslibar

›
Denne dejlige bar smager godt og hjælper meget hvis man har tendens til og være slikken og vil have stillet sliksulten på en god måde, man...

Spicy asiatisk oksekødssalat.

›
Dette er nok noget af det bedste jeg har prøvet længe, den dressing er simpelthen fantastisk sammen med det røde oksekød, det er ren mad-te...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Unknown
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.