til ca. 4 personer.
Denne helt igennen anderledes cheesecake, vil vægge glæde hos alle I serverer dem for, men en smag af milde peanuts, lækker cremet crème og den lidt syrlige/søde gele, kan vægge et kagemonster I alle, selv jeg som laver så mange kage og deserter matte spise 2 små portioner....:-) kan sagtens laves dagen før så den har lidt tid til og sætte sig, og på en lun sommerdag et frisk input til en lidt tung og masse grillmad.
Man kan sagtens erstatte jorbær med andre er...:-)
Creme:
200 g flødeost,
naturel
1,5 dl fløde
ca. 4 spsk. honning
2 tsk. vaniljesukker
80 g peanut butter
Crunch:
75 g havregryn
25 g finmalede
mandler
40 g smør
1 spsk. sukker
Topping:
Friske skiveskåret jordbær og ribsgele smeltet i vandbad.
Pisk alle ingredienserne til cremen sammen, og smag den til
– cremen skal være luftig og cremet. Kom havregryn, mandelme, sukkerl og smør
på en pande, og rist indtil blandingen er gylden og sprød – tag det af panden
og lad det køle af.
Fordel creme og crunch i lag i enten små skåle eller glas.
Fordel 2 tsk. Karamel, og skiveskåret jordbær, hæld flydende ribsgele over og
stil på køl min. En time så det hele kan sætte sig, serveres med en
flødeskumsroset og lidt knas (fra toppingen) eller reven chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar