tirsdag den 25. februar 2014

müslibar

Denne dejlige bar smager godt og hjælper meget hvis man har tendens til og være slikken og vil have stillet sliksulten på en god måde, man kan dog vælge og pensle den med smeltet honning eller dyppe dem i smeltet chokolade, hvis man bare ikke kan lade være, men syntes de er vidunderlige uden....:-)



müslibar

1 dåse kondenseret mælk
250 g. grov valsede havregryn
100 g. rosiner eller tranebær
125 g. blandede kerner (hørfrø, solskikkekerner og græskarkerner)
100 g. hasselnødder eller mandler
25 gram usaltede peanuts (kan god erstattes med andre nødder)

Alle ingredienserne blandes godt, fordel massen i en form der passer( husk bageparpir) , sørg for overfladen er jævn.

Bages i 50-60 min. ved 130 grader, afkøles og skæres i passende stykker. Opbevares i en tætlukket beholder eller pose, kan sagtens holde sig i op til 2 uger.