Paprika har et stort plads i mit hjerte, og en fast plads på min krydderihylde, det er undværligt i de fleste af mine retter og især om vinteren.
Jeg har mange slags paprika stående og nu har jeg frembragt en ny der dog ikke kan tåle og stå så længe, og skal stå på køl, dog max en uge, jeg fortrækker dog og bruge den efter den har stået og sat sig et par timer.
4 grovhakket fed hvidløg
3 spsk. god mild paprika
2 tsk. havsalt
2-2½ spsk. koldpresset rapsolie
Her har du brug for en morter, og kvas salten ned i hvidløget før du tilsætter paprikaen, til sidst moses det hele med rapsolien, og lad det stå og sætte sig et par timer.
Brug det i gryderetter, eller tilsæt lidt mere olie og brug det som marinade. Fantastisk til vinterens simreretter...:-)
En blog med alt godt mad og tilbehør fra min køkkenhave, naturen og ukrudt, alt hvad der kan spises fra den danske natur. Der vil blive lavet tilbehør, kage, brød, desserter og lækker mad. Jeg elsker og prøve noget nyt og anderledes, nye smage og sammensætninger, intet er helligt, selvfølgelig med en respekt for gode råvarer. Der er alt for mange "dårlige" råvarer i Danmark, så desværre så der vil også løbende blive blogget om både de gode og dårlige råvarer.
søndag den 3. november 2013
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Titanium Bars | TITON N' TIANA | TITON N' TIANA
SvarSletTITON N' TIANA is a boutique bar in TITON, South Africa, and is open titanium earrings sensitive ears daily 24 hours. The titanium jewelry for piercings TITON N' TIANA is the perfect benjamin moore titanium bar for you and head titanium tennis racket any group of people titanium damascus