mandag den 21. oktober 2013

fyldte ungarnske paprikafrugter

har haft paprika i mit drivhus i år, og pga. den dejlige varme sommer, har planterne bugnet af disse dejlige frugter, og har høstet løbende sommeren igennem.
Nu er de sidte plukket en små 10 kg, både grønne og røde, inden den første frost kommer.
Så der skal syltes, fryses, og tørres til den helt store guldmedalje, men også en masse dejlige retter af nogen af dem.

Hvad er bedre end og begynde med farseret fyldt paprikafrugt.




Til det skal du bruge:

6 store paprika (jeg brugte gørnne ikke helt modne, men de røde er lige så gode, og kan sagtens erstattes af peberfrugt, renset og delt i 2 lige store dele)
100 g. god feta (smuldret)
½ dl. svineboullion
½ finhakket rødløg
2 finhakket fed hvidløg
2 æg
1 spsk. mild paprika
½ dl. havregryn
salt og peber

røre en dejlig fars og fyld peber/paprikafrugten i den ene halvdel af frugten og giv dem låg på.
steg dem i ovnen i et ilfast fad i 30-35 min. på 200 grader (varmluft)

server dem til en god gang ovnstegte rodfrugtfritter og en lækker cæsarsalat....:-)