torsdag den 17. oktober 2013

Fyldt kyllingfilet med feta, rød mynte, pakket ind i bacon.

Fjerkræ bliver tit serveret her og det smager fantastisk og kan både være fedtfattigt og det stik modsatte, men jeg bruger det meget i alt fra lowfried chicken til gryderetter og kyllingenuggets.

her med mynte, parmasan og bacon.



Til 4 personer

4 kyllingefilet i god størrelse
grovsnitter/revet parmasan-ost
16 blade rød mynte
salt og peber
8 tynde skiver god bacon.

Skær kyllingfileten så den deles næsten i 2, så den kan rulles. krydres med en smule salt og peber, og lig ca 25 gram smuldret feta i hver kyllingefilet, sammen med 4 blade rød mynte i hver, rul dem forsigtigt sammen og rule 2 skiver bacon om hver filet. sørg for at enderne af bacon ligger under kyllingefilen, lig dem tæt sammen i et ildfast fad og stilles i en forvarmet ovn på 200 grader (varmluft) i 40-45 min.



Serveres med en god gang advokadofritter til, se opskriften her: advokadofritter