tirsdag den 1. oktober 2013

jagten på¨den gode krydderiblanding 2 : Hjemmelavet vaniljesukker

 
Intet er mere simpelt end og lave sin egen vaniljesukker, og smager 10000000 gange bedre en de dårlige erstatningsprodukter man køber i butikkerne.
Brug dog en god kvalitets vanilje når du skal lave sukkert for og gøre det endnu bedre for dig selv.
Jeg lader det stå en uges tid før jeg begynder og bruge af de, så sukkert kan nå og suge vaniljen til sig fra stængerne også.
 
 
 
 

2 god stænger vanilje
100 g. alm. sukker eller rørsukker

skrab kornene ud af vaniljen og bland dem godt med sukkeret, dele stængerne i 2-3 dele mos kornene ud i sukkert, ligges i et tætsluttet glas, og ryst det godt sammen en gang om dagen i en uges tid, så er det klar til brug, man kan bytte vaniljestænger ud undervejs og suplere op med flere korn og stænger som man har lyst. Så har man altid et ekstra guf-krydderi ved hånden der er super i alt fra pandekager til milkshakes....:-) velbekomme.

Her et lille link til kongen af vanilje: http://www.vanillamart.co.uk/