torsdag den 17. oktober 2013

Hjertesalat med paprika-ristede asparges, gulerodsstave, solsikkekerner og god cremet feta

En god salat hører altid hjemme på et middagsbord og her er en af dem Jeg ligge ikke skjul på jeg elsker paprika og i denne salat giver det bare en ekstra pift til en dejlig salat, og den er superlækker til det meste mad....:-)

Til 4 pers.



to store håndfulde fintsnittet hjertesalat
200 g. grønne asparges.
100 gram groftsmuldret god cremet feta
2 mellemstore gulerødder, skåret i tynde strimler
2 spsk. god mild paprika
4 spsk solsikkekerner
lidt koldpresset rapsolie
salt og peber

orden asparsne og del dem i en 3-4 stk.
rist grøntsagerne og solsikkekernerne på en skoldhed pande i olien, indtil de er gennemstegte, men med en smule bid i, vend paprika i og rist dem godt igennem.
lad det køle af og vend det med resten af ingredienserne.