mandag den 30. september 2013

jagten på den gode mad: Artikel fra dagens metroexpress omk. udenlandsk frúgt og grønt

 
Skummelt men ikke overraskende
 
 

Er det ikke normalt at man tænker på folkesundheden, at den er til for alles bedste, dette er grusomt og forargeligt, men det overrasker mig ikke det mindste.
Endnu en grund til og holde os til gode danske egendyrkede frugt, grønt samt kød fra egne kvæg, selv om det er svært når man lige har lyst til en stor saftig Mango en bananasplit, eller en argentinsk oksemørbrad.
Jeg kommer også til og tænke på andre importerede varer som allerede er tilberedt, såsom dåsefrugter, appelsinmarmelader, krydderier og og mangochutny for bare og nævne nogen få.
Kan det være rigtigt at jeg med fare for mit eget liv skal sætte tænderne i det som ikke bliver brugt i de lande hvor de bliver produceret fordi grænseværdien for gifte er for høj, og som man jo så tit ser det, eksporter vi vores egne varer som er i en god kvalitet retur til dem, fordi de gerne vil betale for kvaliteten..... hold da op en gang mundgeil......

vågn op Danmark, dyrk og opfostre jeres egen frugt. grønt og dyr så vidt det er muligt, og drop det udenlandske, når vi selv dyrker bestemmer vi selv hvad vi vil have i vores mad....punktum.


dagens gylle herfra......:-) over and out