onsdag den 18. september 2013

brødcroutoner med hvidløg, alt er bedre end dem man køber...:-)

 
 
 

Elsker hjemmelavet brødcroutoner, både i salat og som tilbehør til diverse retter, de er nemme og lave og så er de med til og undgå madspild og smager bare af mere.


300 g. groft brød (2-3 dage gammelt)
4-5 fed ´hvidløg
lidt frisk oregano, rosmarin eller timian.
½ dl. koldpresset rapsolie.

Grov-blend krydderier og olie, riv brødet i mindre men alligvel store stykker, vend brødstykkerne med reten af ingredienserne lad brødet suge det til sig.
ligges i et ildfalst fad på 200 grader, og vendes hver gang der er gået 3 min. giv dem i ovnen til de er så sprøde som man vil have dem, server dem varme eller køl dem ned og vend i salaten, kan også gemmes en par dage i en tillykket pose......:-)