mandag den 9. september 2013

Nougatella (nougatsmørepålæg)

Kan ikke komme udenom mine børn elsker alle former for nutella og chokoladesmørepålæg og denne udgave er ikke og forglemme, den kan godt være et par dage eller 3 og og sætte sig helt, men den er nem og så utrolig lækker og smørbar.
tages direkte fra køleskabet og smøres på en friskbagt smålun bolle, så kan en weekendmorgen eller en god brunch ikke være meget bedre, så glæd din nærmeste og lav et par glas til næste gang i skal hygge jer....:-)



Nougatella

600 g. nougat
½ L. piskefløde
160 g. smør

50 g. ristede hasselnødder

Fremgangsmåde:
rist hasselnødder i 5 min. i en 200 grader varm ovn, køl dem af, blend hasselnøderne til en tyk creme, riv nougaten groft , kog piskefløden op og hæld den over nougaten lidt efter lidt, tilsæt smøren i små tern og til sidt rør hasselnødderne i.

Hæld nougatellaen på skoldede glas.
kan holde sig i køleskab i en mdr.