tages direkte fra køleskabet og smøres på en friskbagt smålun bolle, så kan en weekendmorgen eller en god brunch ikke være meget bedre, så glæd din nærmeste og lav et par glas til næste gang i skal hygge jer....:-)
Nougatella
600 g. nougat
½ L. piskefløde
160 g. smør
600 g. nougat
½ L. piskefløde
160 g. smør
50 g. ristede hasselnødder
Fremgangsmåde:
rist hasselnødder i 5 min. i en 200 grader varm ovn, køl dem af, blend hasselnøderne til en tyk creme, riv nougaten groft , kog piskefløden op og hæld den over nougaten lidt efter lidt, tilsæt smøren i små tern og til sidt rør hasselnødderne i.
Fremgangsmåde:
rist hasselnødder i 5 min. i en 200 grader varm ovn, køl dem af, blend hasselnøderne til en tyk creme, riv nougaten groft , kog piskefløden op og hæld den over nougaten lidt efter lidt, tilsæt smøren i små tern og til sidt rør hasselnødderne i.
Hæld nougatellaen på skoldede glas.
kan holde sig i køleskab i en mdr.
kan holde sig i køleskab i en mdr.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar