A cookie and a glas of milk, hvor tit
har man ikke hørt det i en amerikansk film, en cookie smager også godt og har
gennem årene bagt mange slags cookies, men denne her hører helt sikker til i
top 3.
Den er spækket med hele pecannødder,
masser af mørk og hvid chokolade (ægte selvfølgelig og den mørke med et højt
kakaoindhold) samt græskarkerner.
En cookie bliver i min verden endnu bedre hvis
den består af en del havregryn også, så har tryllet mig frem til denne fantastiske
cookie, prøv og bag dem og døm selv…..:-)
Peters-Paniske-Pecan-tripple-chokolade-chip-cookies
Ca. 22-24 stk.
150 g. hele
pecanødder
100 g. græskarkerner
225 g. rørsukker
200 g. blødt smør
200 g. blødt smør
2 æg
300 g hvedemel
Kornene fra en stang
god vanilje
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
100 g havregryn
125 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
Tænd ovnen på 180
grader og spred nødderne og græskarkerner ud på en bageplade med bagepapir.
Rist dem let gyldne i ca.6- 8 minutter, tag dem ud og sæt dem til side. Når du
rister nødderne, fremhæves den nøddeagtige smag.
Bland alle ingredienserne god sammen.
Læg dejen med et par skefulde sat med lidt afstand mellen på
to bageplader med bagepapir. Bag kagerne sprøde og gyldne i ovnen i 15-20
minutter – alt efter om du vil have dem sprøde hele vejen igennem eller med et
sejt indre. Lad dem køle helt af på en rist, før du lægger dem i en lufttæt b-holder.
De kan holde sig fine og sprøde i en kagedåse op til flere uger.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar