lørdag den 28. september 2013

Peters-Paniske-Pecan-tripple-chokolade-chip-cookies


A cookie and a glas of milk, hvor tit har man ikke hørt det i en amerikansk film, en cookie smager også godt og har gennem årene bagt mange slags cookies, men denne her hører helt sikker til i top 3.
 
 

Den er spækket med hele pecannødder, masser af mørk og hvid chokolade (ægte selvfølgelig og den mørke med et højt kakaoindhold) samt græskarkerner.
 
En cookie bliver i min verden endnu bedre hvis den består af en del havregryn også, så har tryllet mig frem til denne fantastiske cookie, prøv og bag dem og døm selv…..:-)

 
 

Peters-Paniske-Pecan-tripple-chokolade-chip-cookies

Ca. 22-24 stk.
 
 

150 g. hele pecanødder
100 g. græskarkerner
 225 g. rørsukker
200 g. blødt smør
 2  æg
 300 g hvedemel
 Kornene fra en stang god vanilje
 1 tsk. bagepulver
 1/2 tsk. salt
 100 g havregryn
 125 g mørk chokolade
 100 g hvid chokolade 
 

 Tænd ovnen på 180 grader og spred nødderne og græskarkerner ud på en bageplade med bagepapir. Rist dem let gyldne i ca.6- 8 minutter, tag dem ud og sæt dem til side. Når du rister nødderne, fremhæves den nøddeagtige smag.
Bland alle ingredienserne god sammen.
Læg dejen med et par skefulde sat med lidt afstand mellen på to bageplader med bagepapir. Bag kagerne sprøde og gyldne i ovnen i 15-20 minutter – alt efter om du vil have dem sprøde hele vejen igennem eller med et sejt indre. Lad dem køle helt af på en rist, før du lægger dem i en lufttæt b-holder. De kan holde sig fine og sprøde i en kagedåse op til flere uger.