Der findes mange karryretter, dette
er en vi længe har holdt fast i hjemme hos mig, og vi spiser meget karry. Retten
kan sagtens tilsættes en chili hvis den skal være endnu stærkere og creme
fraice kan skiftes ud med kokosmælk hvis det ønskes.
Nogen gange ender der også bambusskud,
gulerødder og ærter i retten……J
Hvis jeg skal servere noget for mine
drenge lige pt. Så er det denne karrygryde.
svin i karry
700 g. Svinekød i tern
1 løg i små tern
1 stor frisk paprika i grove tern
1 dåse ananas skåret i tern og saft
¼ liter creme fraice 9 %
2 håndfulde grønne friske bønner
200 g. god bacon i tern
200 g. corizio pølse i grove tern
Salt og peber.
3-4 spsk. Mild god karry
2 spsk. Koldpresset rapsolie
Grønsagsfond
Brun bacon, svinekød og løgene i rapsolien, løgene skal kun
lige være bløde, put karry i og svits det af. Tilsæt coriziopølse, og vend
hurtigt rundt, tilsæt resten af ingredienserne og så meget fond som ønskes til rette konsistens og lad det simre en 2-3 timer ved svag varme, det skal koge ind. Smag til med salt og peber.
Server med et smil på læben og ris eller nudler…..:-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar