fredag den 13. september 2013

Svin i karry


Der findes mange karryretter, dette er en vi længe har holdt fast i hjemme hos mig, og vi spiser meget karry. Retten kan sagtens tilsættes en chili hvis den skal være endnu stærkere og creme fraice kan skiftes ud med kokosmælk hvis det ønskes.

Nogen gange ender der også bambusskud, gulerødder og ærter i retten……J

Hvis jeg skal servere noget for mine drenge lige pt. Så er det denne karrygryde.
 
 

svin i karry
700 g. Svinekød i tern
1 løg i små tern
1 stor frisk paprika i grove tern
1 dåse ananas skåret i tern og saft
¼ liter creme fraice 9 %
2 håndfulde grønne friske bønner
200 g. god bacon i tern
200 g. corizio pølse i grove tern
Salt og peber.
3-4 spsk. Mild god karry
2 spsk. Koldpresset rapsolie
Grønsagsfond 

Brun bacon, svinekød og løgene i rapsolien, løgene skal kun lige være bløde, put karry i og svits det af. Tilsæt coriziopølse, og vend hurtigt rundt, tilsæt resten af ingredienserne og så meget fond som ønskes til rette konsistens og lad det simre en 2-3 timer ved svag varme, det skal koge ind. Smag til med salt og peber.

Server med et smil på læben og ris eller nudler…..:-)