tirsdag den 10. september 2013

Spids-kålslaw med netmelon, pære og ristede græskarkerner


Spids-kålslaw med netmelon, pære og ristede græskarkerner
 
 
Et ¼ spidskål
En ½ netmelon I små tern
250 g. cherrytomater delt i 4
75. g. ristede græskarkerner
1 lille sød pære i små tern

Dressing: 

2,5 dl creme fraice 9%
3 spsk. æblercidereddike
3 spsk. Friskpresset citronsaft
2 spsk. mørk sirup
Salt og peber

 

Orden grønsagerne, snit kålen fint og skær melonen i tern, rist græskarkernerne og køl dem ned.

Til dressingen blandes alt : cremefraice, sirup og rødvinseddike. Smag til med citron, salt og peber. Dressingen skal være lidt sød.



Bland grøntsagerne/frugten med dressingen, lad coleslawen trække 1-2 timer i køleskab, inden den skal spises.