fredag den 30. august 2013

Coleslaw med hyberosesirup,rå græskar, tranebær og pecannødder, en coleslaw der rykker helt ned i bol.....


Coleslaw med hybenrosesirup, rå græskar, tranebær og pecannødder.
en coleslaw der rykker helt ned i bol.....

Elsker alle former for Coleslaw, men kan dog ikke lade være med og prøve nye  slags og hvem siger at en coleslaw, skal bestå af en strait up mormorsalat, man opnår ikke en dyt ved og blive ved med og lave det samme og så er det maden går hen og bliver tam og kedelig, og bare bliver noget der skal overståes, så find den gode kniv frem og få snittet lidt frugt og grønt og nyd en god slaw....:-)
 


350 g. fintsnittet spidskål
1 mango i små tern
200 g. reven rå hokkaido græskar
100 g. pecannødder
90 g. tørret tranebær 

Dressing:

2,5 dl creme fraice 9%
3 spsk rødvinseddike
1 spsk stærk sennep
3 spsk. Friskpresset citronsaft
2 tsk. Hybenrosesirup eller flydende bihonning
Salt og peber  

Orden grønsagerne, skræl rødbeder, snit kålen fint og riv rødbede, skær æblet i små tern.

Til dressingen blandes alt : cremefraice, sennep og rødvinseddike. Smag til med citron, hyldeblomstsirup/honning, salt og peber og eventuelt mere sennep. Dressingen skal være relativt stærk og lidt sursød. 

Bland grøntsagerne/frugten med dressingen tilsæt pecannødder  samt tranebær og lad coleslawen trække 1-2 timer i køleskab, inden den skal spises.