Coleslaw med hybenrosesirup, rå
græskar, tranebær og pecannødder.
350 g. fintsnittet spidskål
1 mango i små tern
200 g. reven rå hokkaido græskar
100 g. pecannødder
90 g. tørret tranebær
Dressing:
2,5 dl
creme fraice 9%
3 spsk
rødvinseddike
1 spsk stærk sennep
3 spsk. Friskpresset citronsaft
2 tsk. Hybenrosesirup eller flydende bihonning
Salt og peber
Orden grønsagerne, skræl rødbeder, snit kålen fint og riv
rødbede, skær æblet i små tern.
Til dressingen blandes alt : cremefraice, sennep og rødvinseddike.
Smag til med citron, hyldeblomstsirup/honning, salt og peber og eventuelt mere
sennep. Dressingen skal være relativt stærk og lidt sursød.
Bland grøntsagerne/frugten med dressingen tilsæt pecannødder
samt tranebær og lad coleslawen trække
1-2 timer i køleskab, inden den skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar