Syntes bare det er tid til simremad,
selv om efteråret ikke er kommet helt i gang endnu og vi gerne vil have flere
solskinsdage, så er det nogengange mere lysten der driver værket, og så bruge
energien på og lave min helt egen Ossobuco, bare langtidssimre den i ovnen. Det
har jeg helt sikkert ikke fortrudt, øj øj øj I’m in heaven, det er slet og ret
en af de bedste simreretter jeg længe har lavet…J
Smagen hænger ved de semidryed
tomatos (SE LINK), gulerødderne har stadig bid, og kødet er så mørt det skal tages op med
en ske.
Osso buco i romerkopfen som jeg vil have den.
700 g. god ossobuco gerne fra kalv
2 dl. Fløde
5-6 dl. Kalvefond
2 håndfulde semidried tomatos (eller en dåse flåede tomater)
1 ds. Koncentreret tomatpure
1 mellemstort løg i skiver
100 g. østershatte i skiver
4 små gulerødder i skiver
2 friske paprika i skiver/strimler.
3-4 fed hvidløg i små skiver.
Evt. 100 g. Coriziopølse (kan udelades, syntes bare det gir
en lidt røget smag til retten)
En smule kulør
Grøntsagerne ligges i bunden af romerkopfen, kalvefond,
tomatpure, fløde, kulør og hvidløg røres godt sammen.
Occo bucco’en klippes i kanten så senerne klippes igennem,
brunes på en pande og ligges over grøntsagerne lig corizion oven på kødet. "sovsen" hældes over.
Romerkopfen kommes i ovnen på 110 grader i 9-9½ time. (ikke
varmluft)
Saften fra romerkopfen tages fra, og ud af saften laves den
dejligste opbagte sovs, som hæles over i romerkopfen igen.
Server Ossobuco ‘en til en god gang kartoffelmos, ris eller
bare til en god gang aspargeskartofler …………………….. ENJOY….AND STAY COOL.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar