lørdag den 24. august 2013

Syltede semidryed cherrytomater


 
 
 Til denne dejlige opskrift på syltede semidryed tomatos skal du semidrye tomaterne hele, de bliver ikke lige så sprøde, men de er perfekte og sylte, og du vil glæde dig til næste gang du åbner glasset og nyder alle krydderierne, samt den dejlig smag....:-) så har du et stort overskud af gode danske cherrytomater, så er det bare med og komme igang....:-)

Syltede semidryed  cherrytomater

Ingredienser

1 kg sherry semidryed hele tomater semidryed tomatos
3-4 kviste frisk rosmarin
 

Lage
2 dl eddike 12 %
3 dl vand
3 dl Sukker
1 stor håndfuld basilikum

4 fed hvidløg
1 tsk. frisk ingefær skåret i fine tern

Evt. ½ tsk atamon
 Læg tomaterne i varme, rengjorte glas. Læg et par kviste timian ved. Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde, og lad den koge op. Skum af. Tag gryden af, tilsæt ev.t atamon og si lagen over tomaterne. Luk glasset tæt. Opbevares koldt.