Syltede
semidryed cherrytomater
Ingredienser
1 kg sherry semidryed hele tomater semidryed tomatos
3-4 kviste frisk rosmarin
3-4 kviste frisk rosmarin
Lage
2 dl eddike 12 %
3 dl vand
3 dl Sukker
1 stor håndfuld basilikum
2 dl eddike 12 %
3 dl vand
3 dl Sukker
1 stor håndfuld basilikum
4 fed hvidløg
1 tsk. frisk ingefær skåret i fine tern
1 tsk. frisk ingefær skåret i fine tern
Evt. ½ tsk atamon
Læg tomaterne i
varme, rengjorte glas. Læg et par kviste timian ved. Bland alle ingredienserne
til lagen i en gryde, og lad den koge op. Skum af. Tag gryden af, tilsæt ev.t
atamon og si lagen over tomaterne. Luk glasset tæt. Opbevares koldt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar