Coleslaw med rå rødbede og
pecannødder.
350 g. fintsnittet hvidkål (har brugt sommerhvidkål)
1 sødt æble i små tern
200 g. reven rå
rødbede
100 g. pecannødder
Dressing:
2,5 dl creme fraice
9%
3 spsk æblecidereddike
2 spsk stærk sennep
3 spsk. Friskpresset citronsaft
2 tsk. Flydende bihonning
Salt og peber
Orden grønsagerne, skræl rødbeder, snit kålen fint og riv rødbede, skær æblet i
små tern.
Til dressingen blandes alt : yoghurt, mayonnaise, sennep og
eddike. Smag til med citron, honning, salt og peber og eventuelt mere sennep.
Dressingen skal være relativt stærk og lidt sursød.
Bland grøntsagerne med dressingen tilsæt pecannødder og lad
coleslawen trække 1-2 timer i køleskab, inden den skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar