onsdag den 7. august 2013

Pulled prok i Romerkopf


                                 Pulled pork i Romerkopf

Fik endelig taget mig sammen til og få købt en romerkopf.

så var det tid til og langtidsstege en god nakkekam i den, så ned til den lokale og købe 2 ½ kg, god nakkekam, og så hjem og marinere den i en god sød chilisovs til dagen efter omk. 12 timer.
I bunden af Romerkopfen lagde jeg et løg, en lille squash og et stor rød peberfrugt i store tern og lagde stegen derpå.
ind i ovnen i 11-12 timer på 100 grader og ud af ovnen kommer himmerige, det mest stykke møre saftige kød man overhovedet kan forstille sig, det var så mørt og saftigt at jeg måtte skære stegen ud med en ske, og saften fra stegen blev til en dejlig svampesovs.
Serverede asparskartofler og en god salat til.
Den blev så serveret for gæster og alt blev næsten revet væk....:-)
Velbekomme....:-)