lørdag den 3. august 2013

Nektarin relish

 
 
                                  Nektarin relish
Nektarin relish er fantastisk til grillmaden, den må gerne bide lidt, og server til en god bøf, en god krydderet spareribs eller kylling, har lavet en version der kan holde sig lidt, så man har til et par dage her i sommeren, men man kan sagtens undlade atamonen og lave en mindre portion, hvis det er det man har lyst til.
Jeg har lavet min med rimelig meget karry, er lidt karryglad og den må godt bide lidt, så man kan sagtens putte lidt mindre karry i hvis det er det man har lyst til.
 
 

1 dl. Sukker
½ tsk atamon
6 nektariner
3 mellemstore løg
3 spsk. Honning
1 dl. Sød chilisovs
3 tsk. Karry
3 spsk. Hvidvinseddike
1 tsk. Sort peber
1/4 tsk. salt
1½ dl. Vand
Skær nektarinerne og løg i tern, sauter dem i honning, chilisovs og karry, tilsæt hvidvinseddike, sukker og vand, og kog relishen godt igennem, smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og tilsæt atamon.
Kommes på rene skoldede glas.