fredag den 30. august 2013

Pulled-chicken i Römertopf, men rosmarin og citron


Pulled-chicken i Römertopf, men rosmarin og citron

Er det ikke som man siger, god mad tager tid, den sætning er jeg helt enig i, men derfor behøver den ikke og være kompliceret og med for mange ingredienser, så her...........wupti, enkel nem langtidsstegt kylling i Römertopf, stegt i 12 timer på 90 grader, og du har en kylling der er så mør, at du vil drømme om den når du sover.

Elsker fjerkræ på alle måder, men har aldrig og jeg mener aldrig smagt så mør en kylling....:-)




1 frisk kylling
2 citroner uden skræl
salt og peber
1/4 liter piskefløde
lidt hvidløgsalt
4 store stilke rosmarin.
hvidløgssalt, salt og peber.

Fjern skrællen far citronerne, skyl Kyllingen og stop den med de hele skrællede citroner.
lig banditten i Römertopfen, og lig rosmarin, hvidløgssalt, salt og peber ovenpå.
steg kyllingen på 90 grader (ikke varmluft) i 8 timer, tilsæt piskefløden og stil den i ovnen i yderligere 4 timer.
Serveres med en bagt sweet potato, persillesmør og en god coleshaw, samt masser af groft brød