En blog med alt godt mad og tilbehør fra min køkkenhave, naturen og ukrudt, alt hvad der kan spises fra den danske natur. Der vil blive lavet tilbehør, kage, brød, desserter og lækker mad. Jeg elsker og prøve noget nyt og anderledes, nye smage og sammensætninger, intet er helligt, selvfølgelig med en respekt for gode råvarer. Der er alt for mange "dårlige" råvarer i Danmark, så desværre så der vil også løbende blive blogget om både de gode og dårlige råvarer.
fredag den 30. august 2013
Pulled-chicken i Römertopf, men rosmarin og citron
Pulled-chicken i Römertopf, men rosmarin og citron
Er det ikke som man siger, god mad tager tid, den sætning er jeg helt enig i, men derfor behøver den ikke og være kompliceret og med for mange ingredienser, så her...........wupti, enkel nem langtidsstegt kylling i Römertopf, stegt i 12 timer på 90 grader, og du har en kylling der er så mør, at du vil drømme om den når du sover.
Elsker fjerkræ på alle måder, men har aldrig og jeg mener aldrig smagt så mør en kylling....:-)
1 frisk kylling
2 citroner uden skræl
salt og peber
1/4 liter piskefløde
lidt hvidløgsalt
4 store stilke rosmarin.
hvidløgssalt, salt og peber.
Fjern skrællen far citronerne, skyl Kyllingen og stop den med de hele skrællede citroner.
lig banditten i Römertopfen, og lig rosmarin, hvidløgssalt, salt og peber ovenpå.
steg kyllingen på 90 grader (ikke varmluft) i 8 timer, tilsæt piskefløden og stil den i ovnen i yderligere 4 timer.
Serveres med en bagt sweet potato, persillesmør og en god coleshaw, samt masser af groft brød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar