Så jeg er klar til vinteren og vil stadig kunne smage sommerens frugt og grøntsager...:-)
Syltet
paprika
Ingredienser
4 store friske paprika i skiver renset for kerner.
3-4 kviste frisk timian
3-4 kviste frisk timian
Lage
2 dl eddike 12 %
3 dl vand
3 dl Sukker
1 stor håndfuld basilikum
2 dl eddike 12 %
3 dl vand
3 dl Sukker
1 stor håndfuld basilikum
4 fed hvidløg
1 tsk. frisk ingefær skåret i fine tern
1 tsk. frisk ingefær skåret i fine tern
Evt. ½ tsk atamon
del paprika og rens dem for kerner, skær dem i tykke strimler og fordel i
varme, rengjorte glas. Læg et par kviste timian ved. Bland alle ingredienserne
til lagen i en gryde, og lad den koge op. Skum af. Tag gryden af, tilsæt evt.
atamon og si lagen over paprikaen. Luk glasset tæt. Opbevares koldt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar